Mijn basiscursus fotografie gaat jou echt verder helpen

Geloof mij, toen ik begon met fotograferen op mijn 12e zagen de foto’s die ik nu maak er destijds echt niet zo uit. En enkele jaren verder ook nog niet zoals nu. Ik deed alles in de automatische stand en van foto’s nabewerken had ik nog nooit gehoord. Vandaag de dag is dat natuurlijk anders, mensen zijn meer bekend met Lightroom en er is zelfs een Lightroom app voor je mobiele telefoon. Alleen met een fotografie app of programma om je foto’s in te bewerken kom je er niet. Alles begint bij de basis. 

LEES MEER

Jammer dat ik nooit eerder met de basis aan de slag ben gegaan

Had mij een hoop tijd en negativiteit bespaart. Er was zelfs een moment dat ik mijn camera voor 1,5 jaar niet had aangeraakt, omdat ik helemaal gefrustreerd was vanwege het feit dat ik mijn kennis niet op een leuke manier kon verbreden. Uit een boek leren vind ik niet zo fijn. Ik moet iets zien en horen dan onthoud ik het veel beter. Alleen toen die tijd was dat er niet of echt super technisch en ingewikkeld. Dan haak ik sowieso al heel snel af. Om saaiheid en geen plezier meer in het fotograferen te voorkomen heb ik de NIET technische basiscursus fotografie voor jou ontwikkeld.

In deze cursus komen al jouw relevante vragen aan bod. Hoe kies je de camera die bij je past? Welke lenzen zijn er en wat kun je er mee? Hoe werkt je camera en wat zijn de belangrijkste elementen? Fotograferen in de manuele stand, hoe doe je dat? Hoe maak je scherpe foto’s? Het fotograferen tijdens verschillende lichtomstandigheden en nog véél meer. Ook kun je handige downloads als hulpmiddel gebruiken, zodat je op een niet technische manier je fotografie skills kunt verbeteren.

AANSCHAFFEN

meer informatie

Wat je gaat leren in deze cursus

Welke camera bij jou past

Welke lens past bij het soort fotografie dat je doet

Wat diafragma, sluitertijd en ISO-waarde inhoudt

Fotograferen in de M-stand

Hoe de belichtingsdriehoek werkt

Het maken van scherpe foto’s

De volledige controle hebben over je camera

Foto’s bewerken in Photoshop & Lightroom

Hoe je lichte en natuurlijke foto’s maakt

De eerste stappen zetten naar een professional

Lieve Celina, Wauw, wat een heerlijke cursus. Het is fijn om naar je te luisteren. Je legt dingen rustig, duidelijk en fijn uit. Ondanks dat ik al jaren fotografeer heb ik hier echt veel van opgestoken en ben anders naar bepaalde zaken gaan kijken. Ik kan en zal jou NIET technische basiscursus echt aan iedereen aanraden. Het is de investering echt waard! Dank je wel voor al je hulp. Liefs, Dees

DEES

Deze cursus had ik veeeeel eerder moeten doen! Celina heeft mij zo onwijs goed geholpen met het kiezen van een camera (body en objectief) en hoe ik daar mee aan de slag moet gaan. Alles wordt van A-Z zo uitgelegd dat het goed te begrijpen is en je er direct mee aan de slag kunt gaan. Het is erg fijn dat je de cursus op je eigen tempo kunt doen, maar de video´s later nog weer kunt bekijken.

jolien kooi

In deze cursus legt Celina uit wat er allemaal bij fotograferen komt kijken. Hierdoor is het gemakkelijk om als beginner een goede camera uit te zoeken en de camera die je hebt te leren kennen en daardoor mooie foto's te maken. Ook legt ze het één en ander uit over bewerking etc. Deze cursus is echt een aanrader voor iedere beginnende fotograaf.

jedidja hiemstra

reviews

na het volgen van deze cursus:

Doe jij geen miskopen, je weet namelijk welke camera en lenzen bij jou passen

Maak je altijd scherpe foto’s

Is de automatische stand verleden tijd

Kun je fotograferen in de M-stand

Geef jij foto’s de juiste finishing touch met bewerken

Weet je te fotograferen tijdens verschillende lichtomstandigheden

Ken je mijn foto geheim voor het maken van lichte & natuurlijke foto’s

Kun je foto’s bewerken in Lightroom en Photoshop

Een wazige achtergrond in foto’s creëren

Bouw je een professioneel portfolio op en kun je de eerste stappen gaan zetten richting een echte professional

ben je nu heel erg enthousiast over de cursus en wil je zelf aan de slag gaan?

De cursus schaf je voor €89,- inclusief btw aan. Met levenslang toegang kun je wanneer en hoe lang je maar wilt online leren.

AANSCHAFFEN