Branding fotoshoot: laat jezelf zien

Mijn doel met een personal branding fotoshoot is om jou al vrouwelijke ondernemer te empoweren en dromen waar te laten maken. Foto’s zeggen tenslotte heel veel over jou en je onderneming. Mensen doen graag zaken met mensen en daarom is het zo belangrijk om jezelf te laten zien. Ongeacht wat voor soort onderneming je hebt. Je kunt bij mij als startende girlboss, maar ook als powervrouw die al langer aan het ondernemen is terecht voor professionele bedrijfsfotografie.

Een business fotoshoot bij Fotolina is een waar feestje. Samen gaan we authentieke beelden maken om jou en jouw onderneming meer zichtbaar te maken. Dit alles met veel enthousiasme en vooral gezelligheid. Met professionele social media fotografie kun jij groeien op social media en daar klanten gaan aantrekken. De beelden die we maken kun je natuurlijk ook gebruiken voor je website. Als fotograaf voor vrouwelijke ondernemers heb ik 3 pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo is er altijd een pakket dat bij jou en je onderneming past.  

Je hebt weinig professionele en authentieke foto’s van jezelf en je onderneming?

herken jij dit?

Geen tijd of energie om zelf foto’s te maken?

Je niet genoeg zichtbaar bent op social media?

Je wilt het liefst bezig zijn met dingen die jou energie geven?

Heb je 3 van de 5 vragen beantwoord met ja?

Dan wil ik je graag kennis laten maken met mijn personal branding fotoshoot pakketten. 

Heb je het gevoel dat je kansen misloopt?

branding fotografie pakketten

Personal branding fotoshoot op een locatie naar keus. Samen maken we zakelijke portret en business foto’s. Laat jezelf zien en je zult zien dat het werkt.

€299

01.

Naast zakelijke foto’s ook content fotografie. Een uitgebreide business fotoshoot op meerdere locaties. Geschikt voor website, een aankondiging en social media.

€465

02.

Wil jij alles uit je social media halen? Dan is consistentie en actueel zijn met beeldmateriaal van groot belang. Dit full service pakket helpt je met groei.

op aanvraag

03.

business babe

business booster

social media branding

business babe pakket

Laat jezelf zien als echte business babe!

Wil jij als echte business babe professionele foto’s voor je website en natuurlijk social media hebben? Om op te vallen is het tenslotte belangrijk om jezelf te laten zien. Het liefst op een zo’n professionele manier, maar wel als jezelf. Wie je bent maakt je uniek en de echte jij gaan we daarom vastleggen.

Met het Bussiness Babe pakket ben jij het middelpunt van de fotoshoot. Ja, echt, dat ben je. Maak je er echter geen zorgen over als je dit wat spannend vindt. We maken er namelijk een feestje van! Met mijn ongedwongen manier van fotograferen en tevens communiceren heb jij binnen no time niet door dat ik voor, naast of achter je sta met een camera. Met 1,5 uur aan fotografie is er ook ruimte en tijd om te wisselen van kleding. Diverse kledingstukken zorgen ook weer voor een andere sfeer.

Samen maken we lichte, persoonlijke en professionele foto’s. De locatie mag je helemaal zelf bepalen, maar vind je dit lastig dan ben ik er uiteraard voor je om mee te denken. Alles is namelijk mogelijk. Van in de natuur, een leuk en gezellig straatje in de stad of een koffietentje. Of bij je thuis of kantoor, wat je maar wilt. Voor dit pakket betaal je €299,- en eventuele reiskosten.

01.

inbegrepen bij het business babe pakket:

+ 1,5 uur fotografie
+ 25 digitale beelden in hoge resolutie (geschikt om af te drukken)
+ 3 verschillende outfits
+ Alle uitgezochte foto’s zonder watermerk
+ Persoonlijke online galerij voor het uitkiezen van je eigen foto’s
+ Business call vooraf de fotoshoot om inhoud shoot te bespreken 

BOEK HET BUSINESS BABE PAKKET

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

business booster pakket

Boost je business met een uitgebreide fotocollectie

Wil jij next level gaan en een uitgebreide collectie aan foto’s hebben? Dan is het Business Booster pakket echt iets voor jou! Tijdens deze fotoshoot ligt niet alleen de focus op jou, maar ook extra op jouw onderneming. Verkoop je producten en wil je die extra onder de aandacht brengen? Tijdens een Business Booster fotoshoot leggen we dat ook vast! Verkoop je geen product, maar bied je een dienst aan? Dan wil ik daar natuurlijk alles over weten en gaan we dit samen vastleggen.

Aan de hand van dit pakket heb jij veel verschillende foto’s in één en dezelfde lichte stijl. Zo kun je deze foto’s doorvoeren op al je social media kanalen, je website en natuurlijk promotiemateriaal. Alle foto’s worden namelijk gestuurd in hoge resolutie, zodat jij ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. 

Content is the key tot succes. Een verhaal vertellen zonder beeld spreekt namelijk een stuk minder snel aan. Dat geldt al helemaal voor de online wereld. Natuurlijk wil jij gezien worden met je bedrijf en dat, is exact wat wij samen gaan doen tijdens een Business Booster fotoshoot. Jezelf en jouw bedrijf onder de aandacht brengen. Ook bij deze fotoshoot geldt dat er ruim de tijd is voor het wisselen van kleding en eventueel locatie. Voor dit pakket betaal je €465,- en eventuele reiskosten.

02.

inbegrepen bij het business booster pakket:

+ 4 uren fotografie
+ 35 digitale beelden in hoge resolutie (geschikt om af te drukken)
+ 6 verschillende outfits
+ Alle uitgezochte foto’s zonder watermerk
+ Persoonlijke online galerij voor het uitkiezen van je eigen foto’s
+ Business call vooraf de fotoshoot om inhoud shoot te bespreken 

BOEK HET BUSINESS Booster PAKKET

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

social media branding

Volledig op maat om het maximale uit je social media kanalen te halen

Ben jij een echte vrouwelijke ondernemer en zie je de voordelen in van professioneel & social proof beeldmateriaal en wil je graag zelf een grote business beeldbank hebben? Dan is het Social Media Branding pakket de perfecte optie voor jou. Met dit pakket dat volledig op maat is bepaal jij zelf wat voor foto's je wilt, hoe vaak per maand je nieuwe foto's wilt en hoe je de foto's wilt gaan inzetten.

Als vrouwelijke ondernemer zit je niet stil. Er gebeurt altijd wel iets of wellicht staat er iets moois of nieuws op de planning. Je wilt dit dan natuurlijk wel aankondigen. Met dit pakket hoef jij je dus nooit zorgen te maken over te weinig of niet passend beeldmateriaal. Je bent altijd up to date met je foto’s en kunt daardoor ook online flink gaan groeien. Zeker omdat je consistent en actueel kunt zijn door je beeldbank. 

Samen gaan we persoonlijke en professionele foto's maken. We leggen de focus op personal branding foto's en voegen zeker de producten die je aanbiedt of dienst toe aan de foto's.

Dit pakket heeft een prijs op aanvraag, aangezien je zelf invulling kunt geven wat betreft je wensen. Bij interesse kunnen we een call inplannen en stuur ik je een e-book toe met de mogelijkheden. Daar kun je vervolgens zelf je wensen aan toevoegen.

03.

inbegrepen bij het business babe pakket:

+ Volledig op maat gemaakt
+ In elk geval 30 foto's voor 1 hele maand
+ Het wisselen van outfit is mogelijk
+ Alle uitgezochte foto’s zonder watermerk
+ Social Media advies voor online groei
+ Business call vooraf de fotoshoot om inhoud shoot te bespreken 

BOEK HET social media  PAKKET

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

Fotoshooten met Celina is een groot feest! Je ziet dat ze verstand van zaken heeft. Ze denkt mee vanaf een moodboard, tot outfits, tot locaties tot poses die leuk staan op de foto’s. Het resultaat? Een mooie diverse fotoreeks, waarbij alle foto’s energie uitstralen!

Veronique| Youngtrader

Inmiddels heb ik al 2 fotoshoots gehad bij Celina en ik ben zó blij met het resultaat! Celina stelt je tijdens de fotoshoot echt op je gemak, komt met hele creatieve en fijne ideeën en is altijd tot in de puntjes voorbereid. Celina let op de kleine details en is naast ervaren ook nog eens heel sociaal en gezellig in de omgang. Dit maakt de fotoshoot extra leuk!

Ylze | Pinkvibes Jewellery

De lichte stijl van Celina sprak mij al snel erg aan, omdat dat past bij mijn eigen onderneming. We hebben samen een leuke shoot gedaan, waar ik natuurlijk een mooie serie foto's aan over heb gehouden! Daarnaast was het ook erg gezellig.

Kim | Kim Snip fotografie en film

Ik ken Celina persoonlijk erg goed en dat is heel fijn, maar tijdens de fotoshoot heeft ze een hele professionele houding. Ze helpt mij met hoe ik moet poseren en de juiste uitstraling van mijn gezicht. Celina is een open persoon met veel geduld en de juiste mindset. Ze is perfectionistisch en dat zorgt voor een mooi eindresultaat. Een aanrader!

Iris | Professioneel amazone

reviews

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Wil je een personal branding fotoshoot boeken? Of heb je een vraag voor mij? Laat het mij weten via onderstaande formulier en ik help je graag persoonlijk verder!