Ik ben een perfectionist en weet wat ik wil  

Als vrouw en net volwassene was dat voor mij een hele stap. Eng? Nee. Spannend? Ja dat best wel. Alleen als je nooit iets probeert weet je het ook niet. Dat is ook hoe ik in elkaar steek als persoon en in het leven sta. Ik houd namelijk wel van uitdaging en avontuur. Ik weet heel goed wat ik wil en als ik denk dat het voor mij goed voelt ga ik het ook doen. Mijn perfectionisme kan mij dan wel eens in weg zitten, maar meestal brengt me dat juist gaandeweg veel positieve dingen. 

Ik zou bijvoorbeeld nooit werk kunnen afleveren dat in mijn ogen niet perfect is en ik let altijd op de details. Dat geldt dus ook voor mijn fotografie en onderneming. Herkenbaar? Als extravert persoon ben ik enthousiast en graag onder de mensen. Aan de andere kant vind ik het ook heerlijk om dagen op mezelf te zijn, alleen de focus op mijzelf en onderneming te leggen en te werken aan mooie nieuwe dingen. Dat dan heel graag zonder andere mensen om mij heen.

Meestal zit ik verstopt achter mijn MacBook foto’s te bewerken, een blog maken of te werken aan een nieuwe cursus. Het helpen en inspireren van anderen zijn 2 belangrijke doelen in mijn leven. Achter mijn Iphone, camera of MacBook probeer ik dat te verwezenlijken. Als ik niet achter één van die drie dingen te vinden ben, dan ben ik lekker aan het wandelen. Meestal is dit in mijn woonplaats Harlingen, maar kan ook ergens anders in Friesland zijn. Wel met een inspirerende podcast op. Kom dan helemaal tot rust en terug met veel energie en inspiratie. 

but there's more..

mijn    favorieten

3

Ik heb in 2018 een mini rondreis door de Verenigde Staten gedaan. Dat smaakte naar meer. Zo staat er al een tripje naar Marrakech op de planning en hopelijk nog veel meer avontuurlijke verre reizen. 

reizen

01.

Ja, ik word ook wel fashionholic genoemd. Ik ben dol op fashion en draag graag pantalons, blazers, blouses, zakelijke jurken en rokken. Iedere maand komt er wel wat nieuws bij.   

SHOPPEN

02.

Food is life! Van iedere dag sla willen eten, een eigengemaakt soepje of chocolade. Ik zeg er geen nee tegen. Geldt ook voor een goed glas witte wijn. Ik ben een echte wijn en foodlover dus.

Food

03.